Aardgas

Didcot B centralen

Ons terrein in Didcot huisvest twee energiecentrales - de 2.000 MW met twee verschillende brandstoffen gestookte A centrale en de 1.360 MW gecombineerde-cyclus gasturbine B.

Meer

Great Yarmouth Centrale

Fawley is een oliegestookte energiecentrale, een van de meest efficiënte in zijn soort in het VK. De centrale bezit de capaciteit om 1.000MW elektriciteit op te wekken, genoeg stroom om te voldoen aan de behoeften van meer dan 1 miljoen huishoudens.

Meer

Little Barford Centrale

Little Barford is een energiecentrale met gecombineerde-cyclus gasturbines met een opwekkingscapaciteit van 700MW, genoeg om te voldoen aan de elektriciteitsvraag van meer dan een half miljoen huishoudens.

Meer

Pembroke Centrale

Pembroke Power Station is een gecombineerde-cyclus gasturbine (CCGT), die in september 2012 volledig commercieel in bedrijf werd genomen.

Meer

Staythorpe Centrale

Staythorpe is een gasgestookte energiecentrale, die vanaf november 2010 volledig commercieel geëxploiteerd wordt. Staythorpe kan 1.650MW elektriciteit opwekken – genoeg om zo´n 2,8 miljoen huizen van stroom te voorzien.

Meer

Steenkool

Aberthaw Centrale

Aberthaw is een kolengestookte energiecentrale in Wales, Verenigd Koninkrijk. Met een capaciteit van 1550MW kan Aberthaw genoeg stroom produceren om te voldoen aan de behoeften van 1,5 miljoen huishoudens.

Meer