Gezondheid & Veiligheid

De gezondheid en de veiligheid van onze medewerkers, contractors, klanten, bezoekers en de lokale gemeenschap, waar wij werkzaam zijn, genieten bij RWE Generation de hoogste prioriteit. Onze goed georganiseerde en op preventie gerichte aanpak op het gebied van Gezondheid & Veiligheid, helpt ons, ons ambitieuze doel van nul ongevallen te bereiken.

Bedrijfsdirecteurs, technici ter plaatse, ingenieurs op bouwterreinen, medewerkers in de kantoren – bij RWE Generation zijn ze allemaal in gelijke mate verantwoordelijk voor een voorbeeldig gedrag op het gebied van gezondheid, veiligheid en milieu.

Elk arbeidsongeval veroorzaakt persoonlijk leed en heeft vaak ook ernstige gevolgen voor de familieleden. Ongevallen belemmeren de bedrijfsprocessen en verhinderen goede resultaten bij het werk. Om al deze redenen scholen wij onze medewerkers zeer intensief met het oog op alle maatregelen ter preventie van ongevallen. Onze aandacht gaat er in eerste instantie naar uit dat we met goed geplande en preventieve gezondheids- en veiligheidsmaatregelen ongevallen kunnen vermijden – en niet zozeer, op ongevallen te reageren.

Onze Gezondheid & Veiligheid experts staan ook ter beschikking om ter plaatse ondersteuning te bieden en professioneel advies te geven.