SLIMME THERMOSTATEN

Verwarm je huis per kamer en bespaar per jaar tot wel 30% op je stookkosten. Met SmartHome maak je radiatoren, vloerverwarming, kamerthermostaten en de Cv-ketel heel eenvoudig slim. De installatie kun je zelf doen, dus je hebt geen last van extra kosten.

Bekijk alle verwarming-producten

SLIMME STEKKERS

Plug & Play stekkers voor in het stopcontact. Superhandig om je wooncomfort te verhogen en om sluipverbruik terug te dringen. De stekker is verkrijgbaar als schakelaar en dimmer voor binnen, en als schakelaar voor buiten.

Bekijk alle stekker-producten

SLIMME SCHAKELAARS

Maak van je huidige schakelaar een slimme schakelaar, en hergebruik de afdekkapjes op de slimme schakelaar! Aan de buitenkant verandert er niets, maar aan de binnenkant wordt alles ineens een stuk intelligenter. De witte wandzender kun je plakken op een plek waar jou het best uitkomt.

Meer

SLIMME ROOKMELDERS

Met SmartHome rookmelders ben je 100% veilig. Je weet direct dat er iets aan de hand is als ze tegelijk alarm slaan, en je krijgt een sms waarin je meteen ziet in welke kamer brand is.

Bekijk alle veiligheid-producten

SMARTHOME APPS

Met SmartHome Apps maak je je huis nog slimmer. Met de Philips hue app koppel je hue lampen aan SmartHome. Via de zonsondergang app kun je automatisch de rolluiken neerlaten en de verlichting aan doen. Of wat dacht je van de Miele app. Die zet de vaatwasser of de wasdroger op het juiste moment aan.

Bekijk alle SmartHome apps

DRAADLOZE BASIS

De SmartHome centrale is de basis van je slimme huis. Hij koppelt alle draadloze SmartHome apparaten aan elkaar en zorgt voor de verbinding met het internet. Zo kun je altijd en overal inloggen en de verwarming bijvoorbeeld alvast een standje hoger zetten als je onderweg bent.

Meer informatie over de SmartHome centrale

ONAFHANKELIJK

Met RWE SmartHome ben je onafhankelijk. Je zit niet vast aan jaarcontracten en hebt geen last van verborgen of verplichte kosten per maand. We vertellen je open en eerlijk dat je de eerste 2 jaar geen kosten hebt voor toegang op afstand. Daarna kies je vrijwillig of je, voor € 14,95 per jaar, gebruik wil blijven maken van toegang op afstand, ongeacht het aantal gebruikers. Als je ervoor kiest om dit niet te doen, dan blijft het systeem binnen het thuisnetwerk gewoon werken zoals je gewend bent.

Bovendien kun je SmartHome gebruiken met iedere willekeurige energieleverancier of internetprovider.

MET ZORG VOOR JE PRIVACY

We weten heel goed dat je bezorgd bent om je privacy als je je huis via het internet bedient met een app. Daarom versleutelt SmartHome, als enige, alle draadloze communicatie tussen de apparaten én alle communicatie via het internet met de meest geavanceerde beveiligingstechnieken. We garanderen je dat je privacy gewaarborgd is.

Logboeken en gebruiksgegevens worden niet opgeslagen in het systeem. Je kunt er zelf voor kiezen om een logboek te activeren zodat je later de activiteit van de apparaten kunt bestuderen. Ook systeem-gegevens worden niet zomaar verstuurd. Als je tijdens een hulpsessie de vraag krijgt of een expert de gegevens mag inzien, ben jij degene die op “versturen” drukt.